Gelaatsverzorging

Alle gelaatsverzorgingen zijn inclusief epilatie met een deugddoende hoofdhuidmassage en worden afgewerkt met een frisse, minerale makeup van Jena Iredale.

Start ontdekking arrangement (2u) € 125

Een klassieke, rustgevende basisverzorging om het evenwicht van de huid te herstellen en schoonheid te bewaren. Naargelang uw huidtype hydraterend of ontspannend.
Lignes options beschikbaar in:

 • Huidanalyse
 • Verzorging op maat
 • Inclusief epilatie van het gezicht met een hoofdhuidmassage

Lignes options € 60

Een klassieke, rustgevende basisverzorging om het evenwicht van de huid te herstellen en schoonheid te bewaren. Naargelang uw huidtype hydraterend of ontspannend.
Lignes options beschikbaar in:

 • Lignes Options: Acne
 • Lignes Options: Hydra
 • Lignes Options: Eerste rimpels

So delicate € 69

Een delicate en kalmerende verzorging voor de gevoelige, tot zeer droge huid. Op basis van plantaardige actieve bestandsdelen die de huidtolerantie versterken.
Geschikt voor:

 • Delicate huid
 • Gevoelige huid
 • Voor elke leeftijd

Royal jelly € 69

De koninginnengelei heeft een voedende en herstellende werking die de vermoeide en gestresseerde huid een intense vitaliteit geeft.
Geschikt voor:

 • Gestresseerde huid
 • Droge tot zeer droge huid
 • Leeftijd: 20+

Excel therapy OR € 89

Beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering door het afweersysteem te activeren en de celfuncties te herstellen. De huid krijgt een sterke zuurstofboost en ziet er jeugdig en fris uit met een prachtige glans.
Geschikt voor:

 • Elk huidtype
 • Leeftijd: 25+

Hydracure € 75

Geeft een intense hydratatie met een langdurig en onmiddellijk resultaat. Beschermt de huid tegen uitdroging en extreme weersomstandigheden.
Geschikt voor:

 • Bijzondere perioden: stress, seizoensveranderingen, zwangerschap, na de bevalling.
 • Leeftijd: 20+

Timexpert C+ (AGE) € 77

Geeft een intense huidverbetering door de stevigheid, jeugdigheid te herstellen. Laat zelfs de meest doffe huid weer stralen als nooit tevoren.
Geschikt voor:

 • Bijzondere periodes, slaapgebrek, stress
 • Vale tint (tabak)
 • Vermoeide futloze huid
 • Leeftijd: 25+

Timexpert Rides € 85

De eerste fotobehandeling ter wereld met een drievoudige werking, die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en de rimpels weer glad maakt.
Geschikt voor:

 • Rimpels en expressielijnen
 • Diepere rimpels
 • Grauwe tint
 • Leeftijd: 30+

Timexpert lift (IN) € 90

Expert verjonging die de huid lift, opvult en de gelaatscontoure opspannen. De lifting wordt vanbinnenuit gegenereerd.
Geschikt voor:

 • Verslapte huid
 • Grote poriën
 • Leeftijd: 35+

Timexpert SRNS € 90

Geeft een algemene huidverjonging. De huid wordt steviger, elastischer en beter gevoed. Rimpels worden minder zichtbaar en het gelaat krijgt volumen. Regeneert enorm goed de huid.
Geschikt voor:

 • Vermoeide, slappe huid
 • Lange blootstelling aan de zon
 • Leeftijd: 40+

Purexpert € 69

Verminder onvolmaaktheden, verkleint openstaande poriën en bestrijdt de productie van talg.
Geschikt voor:

 • Onzuivere en verstopte huid
 • Leeftijd: 16+

AOX System € 75

Het anti-aging peelingsysteem van de nieuwste generatie geschikt voor personen met een doffe huid, littekens van acné, verwijde poriën, rode vlekken; het zou de aanmaak van collageen & elastine stimuleren door de chemische moleculen.
Het stimuleert de aanmaak van collageen. Aan te raden in een kuur vorm. 1x per week en dit voor een periode van 4 weken.
AOX system is de doorbraak in de ontwikkeling van de peeling formule. Profesionele resultaten zonder ongemak voor de klant.
Geschikt voor:

 • Collageen masker
 • Leeftijd: 25+

Lichaamsverzorging

Klassieke massage € 65

Lichaam Coquette € 80

Lichaam Coquette+++ € 100

Lichaamsscrub: de scrub helpt de dode huidcellen te verwijderen en verbetert de absorbatie van de actieve ingrediënten. Als afsluiter krijgt u een deugddoende massage gevolgd door een heerlijke douche.

Lichaam Coquette: massage & peeling

Lichaam Coquette+++: massage, peeling & pakking

Chocolade treatment € 85

Chocolade peeling & pakking. Een nieuw schoonheidselixir.
Chocolade als fundamenteel van de spa. Werkt anti-cellulitis en relaxerend door de pakking die vanzelf opwarmt. Verzacht de huid.

Baobab € 50

Oil Photocare. De originele texturen voeden de huid onmiddellijk en zorgen voor een heerlijke sensoriële ervaring en maximaal comfort.

Rugmassage € 35

Rugmassage met peeling € 40

Klassieke lichaamspeeling € 35

Handverzorging

Manicure € 22

Manicure met lakken € 27

Manicure "De Luxe" € 35

Gelish soak off (met bijwerking na 14 dagen) € 40

Gelish soak off € 35

Gelnagels € 45

Acrylnagels € 45

Kunstnagels met verlenging € 55

Voetverzorging

Medische pedicure € 27

Medische pedicure +45 minuten € 32

Medische pedicure & lakken € 32

Medische pedicure met soak off € 50

Medische pedicure "De Luxe" € 35

Soak off op tenen € 30

Podofix € 22

Podofix is de perfecte oplossing om ingegroeide nagels tegen te gaan. De podofixtechnieck zorgt ervoor dat de nagelplaat wordt opgetrokken aan de kant waar hij ingegroeid is.
U loopt na enkele weken terug op wolken!

Spraytan

Een mooi bruin kleurtje zonder de schadelijke gevolgen van de zon of zonnebank? Het kan, maak nu je afspraak voor een Vani-T spraytanning, wereldwijd nr 1 en pionier in spraytanning en self-tanning producten.

95% natuurlijke en organische ingrediënten: geen parabenen, geen glycols, geen sulfaten, geen schadelijke bewaarmiddelen. De Vani-T spraytan zal je een natuurlijk gebronsde teint bezorgen die overeestemt met 6-8 zonnebank sessies (of 3 tot 5 tinten donkerder dan je natuurlijke kleur), zonder enig contact met schadelijke UV stralen. Mits een goede nazorg, zal je kleur langzaam vervagen.

Nu kunnen klanten die de tijd niet vinden om te zonnebaden of die niet aan UV-stralen mogen worden blootgesteld, eveneens genieten van een onberispelijke, gebronsde huid. Het hele jaar door, of voor speciale gelegenheden.

Ook geschikt voor zwangere vrouwen.

1/2 lichaam € 20

1/2 lichaam - 5 beurten € 85

Volledig lichaam € 35

Volledige lichaam - 5 beurten € 150

Yumi Lashes

Yumi Lashes wimperlift € 80

Yumi lashes is een behandeling voor het liften van de natuurlijke wimpers aan de hand van een revolutionaire techniek in de beauty branche.
In tegentstelling tot de traditionele wimperpermanent die alleen maar de wimpers naar achter krult, worden de wimpers met Yumi Lashes naar boven gelift. Ze krijge meer lengte, hoogte en volume, ze zien er langer en dikker uit.
Het effect duurt 8 tot 12 weken. Yumi Lashes-schoonheid in een handomdraai!

Make-up

Minerale make-up sessie van Jane Iredale € 25

Bruidsmake-up & proefmake-up, incl. lippenstift € 80

Permanente make-up

Ogen KoYal onder € 185

Eye liner boven € 270

Fijne oogcontour € 320

Brede oogcontour € 385

Lippen contour € 360

Lippen schaduw € 446

Full lips € 580

Full lips blush € 655

Tache de beaute € 80

Microblading € 315

Microblading is dé nieuwe trend binnen permanente make-up.
Nu vraag je je vast af, wat is microblading precies? Microblading is een nieuwe techniek om permanente make-up aan te brengen Het is een haarstroke techniek waarmee met permanente make-up als ware wenkbrauwhaartjes worden gepigmenteerd.

De haartjes worden aangebracht met behulp van ultra dunne naaltjes in een manuele pen. Hierdoor zijn de haartjes erg fijn, wat voor een natuurlijk effect zorgt. Door middel van de Microblading techniek wordt pigment onder de huid aangebracht, in een glijdende en vegende beweging. Alle gepigmenteerde haartjes worden in de haargroei richting aangebracht.

Microblading is geschikt voor alle huidtypes en zowel voor mannen als vrouwen. Volle wenkbrauwen zijn dé trend van nu en met deze nieuwe techniek liggen prachtige wenkbrauwen binnen handbereik.

Verven

Verven wimpers € 10

Verven wenkbrauwen € 10

Hennabrows € 30

Epilaties

Wenkbrauwen € 8

Bovenlip € 7

Volledig gelaat € 20

Oksels € 10

Bikini normaal € 10

Bikini string € 15

Bikini alles € 18

1/2 benen & knie € 20

Volledige benen € 30

Armen € 15

Armen volledig € 20

Rug 1/2 € 20

Volledige rug € 30

Borst € 20

Laserontharing

U zou graag verlost zijn van storende haartjes? Dan biedt een laserontharing met het lightsheer toestel u de ultieme oplossing. Na ongeveer 5 behandelingen bent u verlost van vervelende haargroei. De lightsheer diode laser is gekend als meest veilige en meest efficiente toestel op de hedendaagse markt en is als enige aanvaard door het FDA de “golden standard” De behandelingen worden uitgevoerd door de verpleegkundige Annick deprez.

Voor wie geschikt?
Voor mannen en vrouwen die hun beharing willen uitdunnen of helemaal doen verdwijnen. Alles is mogelijk, benen, bikinilijn, oksels, borst, bovenlip, baard, … De laser werkt in op de pigmentatie in de haren. Hoogblonde, grijze, of donsharen zijn dus moeilijker te behandelen wegens het tekort aan pigmenten.

Voorbereiding op de behandeling.
Bij een eerste behandeling zou het best zijn dat je 3 dagen niet scheert, aangezien de structuur van uw haren best gecontroleerd wordt. Het waxen mag niet voor en tussen de behandelingen. Aangezien de laser inwerkt op de pigmentatie in de haren, mag de behandelzone niet gebruind zijn. Dit is om de depigmentatie op de huid te vermijden. Dus zorg ervoor dat u de laatste maand de behandelzone niet meer blootstelt aan het zonlicht of zonnebank.

Bovenlip € 50

Kin € 75

Bovenlip & kin € 110

Oksels € 120

Bikinilijn € 120

Volledige bikini € 150

Onderbenen € 200

Onderbenen & knie € 275

Volledige benen € 450

Schouders € 220

Rug € 450

Borst € 200

Onderarmen € 150

Volledige armen € 250