Germaine de Capuccini heeft enkele van ‘s werelds meest besproken formules en een baanbrekende vooruitgang in de huidverzorging ontwikkeld. De succesvolle combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten met een toonaangevende technologie en uitstekende texturen heeft ons in staat gesteld om enkele van ‘s werelds meest invloedrijke producten te ontwikkelen die de schoonheidsindustrie ooit heeft gezien.

Onze producten zijn niet getest op dieren en zijn allemaal geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Bij Instituut Coquette vindt u het volledige gamma aan verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam, voor alle huidtypes.

Verzorgingsritueel
Dagelijkse essentiële verzorging

1. Reinigen

Verwijder make-up altijd van uw gelaat voor het slapengaan omdat overtollige make-up en vuil tijdens het slapen in uw huid zullen indringen waardoor de poriën verstopt raken. Masseer een van onze reinigers in met zachte cirkelvormige bewegingen, verwijder met een vochtig doekje of spoel af met lauwwarm water.

2. Tonifiëren

Het gebruiken van een lotion op uw huid zal het overtollige reinigingsproduct verwijderen, uw poriën sluiten en uw huid voorbereiden op de verzorgende crème. Onze toners helpen ook de huid te reguleren en te balanceren. Giet enkele druppels in de palm van uw hand, masseer in en dep de huid droog met een tissue.

3. Exfoliëren

De huid exfoliëren zorgt ervoor dat de producten doeltreffender indringen in de huid. Dode huidcellen worden verwijderd en voorkomt zo het ontstaan van onzuiverheden.

4. Oogcrème

Neem de oogcrème die het meest geschikt is voor uw oogcontour. Neem een beetje crème tussen de vingertippen van de wijsvingers en breng de oogcrème al tokkelend aan. Ga rond de ogen van de slapen naar de neus.

5. Voeg een serum toe

Serums kunnen veel dieper in de huid indringen dan een crème omdat ze veel kleinere moleculen hebben. Daarom hebben ze krachtige effecten op de huid. Een serum dient niet ter vervanging van uw crème. Een serum is aangewezen wanneer de huid gestresseerd is, werd blootgesteld aan intense zon of een boost nodig heeft. ‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen voor uw gebruikelijke crème en op advies van de schoonheidsspecialiste.

6. Verzorgen

‘s Ochtends en ‘s avonds een goede crème gebruiken zal uw huid beschermen tegen dagelijkse agressies uit de omgeving, de huid hydrateren, voeden en helpen om huidveroudering tegen te gaan.